GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!! Nu är det 2015! Ett helt nytt år har vi framför oss med äventyr av alla de slag. Det nya året firades in med dunder och brak. Fyrverkerier vart man än tittade, lukten av krut som snabbt spred sig och alla glada människor som önskade gott nytt år. Mycket trevligt att se så många i byn, det blir mera liv! 

De senaste dagarna har tyvär vädret inte visat sin bästa sida det har varit upp emot 6 plusgrader vilket har resulterat i att snön tinat och sjunkit ihop och att det är super halt. DOCK i skrivande stund faller stora tunga snöflingor ner och de har redan kommit några centimeter. Håller tummarna att det går åt rätt håll nu! Nu på morgonkvisten kom även lilla älgen på besök, lunkandes vandrade han vidare. 

Här i Jäckvik inleddes det nya året med en skidtur, men i och med att vädret varit väldigt mildt resulterar det i ett skidspår som är LITE lätt isigt. Riskfaktor 8,5/10. Inte ens de norska generna klarade av vissa kurvor.. Annars  var det väldigt skönt och behagligt väder och med sällskap som skrattar åt ens talanger blev det en lyckad skidtur! 
Det som är positivt när det blir mildare väder är att det blir kramsnö och man kan bygga snögubbar. Men det är det enda, nu hoppas vi att kylan kommer tillbaka och att snön vräker ner! 

Kommentera

Publiceras ej