Försökte lägga ut ett inlägg igår men nätet nu är inte att leka med. Har Telia och jag kom inte ens ut för att göra en bredbandskollen.. 💩 Det är en hel del jobb just nu så det blir inte så mycket text. Låter bilderna tala för sig själva! 🙌🏻 Det blev en fin dag vädermässigt trots en envis vind som inte ger med sig riktigt. ICA butiken önskar glad påsk till alla med en jätte fin bild på några anställda 😃 Hoppas alla har en fin påskhelg 💛 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

1 kommentarer

Anna Pettersson, Telia Kundservice

04 Apr 2021 11:59

Hej Ida-Maria!

Vilka underbara bilder. Jag vill vara där. Här i Göteborg är det inte lika vinterfint och jag längtar upp till mitt Skellefteå.

Men det är inte på grund av det jag skriver. :) Jag såg att det var problem med nätet. Är det mobila nätet som bråkar? Jag kikade på Jäckvik (jag har alltid stavat Jäkkvik, är det fel?) och allt ser super ut.

https://www.telia.se/privat/driftinformation/mobiltelefoni

Hur som helst. Fortsätter du uppleva fel får du gärna kontakta vår support så hjälper vi dig. Dels kan du kika själv på www.telia.se/support och dels chatta eller ringa oss www.telia.se/kontakt

Ha en fortsatt härlig påsk! :)

//Anna, Telia Kundservice

Svar: Hej! Vad kul att höra och tack för ditt svar ☺️ Det du säger har vi redan försökt flera gånger och även flera andra stugägare i byn. Det stora problemet är att vid minst lilla beläggning i byn så går 4G ner sig så pass att vi inte ens kommer ut på en vanlig webbsida. Det är något som förändrats sen tidigare år, viket vi har påtalat till alla i kundsupport och diverse andra vi fått komma i kontakt med. Vi har gjort allt som är sagt, flyttat runt, startat om, använd 4 G router osv. Vi har många stugor och turister i byn på högsäsong så vi är van med att det går ner sig lite under exempelvis påskhelgen när vi är max kapacitet (både Norge och Sverige på plats). Men nu i och med Covid-19 så är det stängda gränser, inga norrmän och beläggningen är minst 50% mindre än ett ”normalår” och det fungerar nu sämre än vad det någonsin har gjort. Även tidigare helger under vinterhalvåret har vi märkt detta. Så fort det blir måndag och veckodag, stugmänniskor åker hem då fungerar det bättre. Vi som bor och lever här märker denna skillnad markant men det enda vi får som svar är att det är som det ska och inga förändringar har skett senaste året. Väldigt tråkigt tycker vi och då vi precis innan jul köpte abonnemang med 4G router som vi inte ens kan använda under helgerna. Hoppas du förstår hur jag menar och att informationen kan tas vidare!

Tack än en gång för ditt svar och glad påsk till dig också 🐣 / Ida-Maria
Ida-Maria

Kommentera

Publiceras ej