Kolla vem som var med i avisa nordland för någon dag sen, älgen ärling skaffade sig några kompisar under vårens gång, väldigt roligt! 
 
 
Tyvär blir det ingen skotertävling i år eftersom det är för lite snö, det har tinat den senaste veckan lite för mycket för att man ska kunna bygga en godkänd bana. Väldigt tråkigt eftersom det är ett mycket roligt arrangemang. 
 
Här i Jäckvik har det lugnat ner sig, det märks att vi är mot vintersäsongens slut och våren visar sig mer & mer, april väder har vi också haft. Man vaknade av att imorse snöade det och blåste. Nu på eftermiddagen tittar solen fram och vinden har till stor del lagt av och det är plusgrader utomhus! :)
 
Eftersom det inte blev någon skotertävling nu till helgen har Fjällcenter öppet skidliften lördag och söndag, det är de absolut sista dagarna för denna säsong. Första maj är på en liten knasig dag detta år så det blir nog mest troligt fyrverkerier på lördagen 27/4 uppe i skidbacken.
 
Hoppas ni alla haft en toppen vinter här i Jäckvik och fått många fantastiska dagar i vinterland!
Denna blogg kommer inte att uppdateras lika mycket som den gjort under våren utan det kommer komma inlägg när det händer något, lite då & då.
Tack till alla ni som varit inne här och läst, kul att kunna få dela med sig av sina bilder och matnyttig information om väder, händelser osv. 
 
Ha en fortsatt fin vecka! 
       
/ Ida-Maria
 

Det har börjat blåsa, uppe vid gränsen har plogbilen varit ute och kört på morgonen sedan blev det så dåligt att de var tvungen stänga gränsen och börja köra kolonn. Här i Jäckvik är det soligt, molnigt och plusgrader men lite för mycket vind. Sitter man i lä drabbas man inte. Får hoppas det ger med sig snart.