Passar på att säga det nu några timmar i förväg..
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!

Hoppas ni alla får en mysig och fin kväll med nära & kära..


 
Igår fick man vara med om något riktigt häftigt, åka hundspann. Ett par här i Jäckvik, Nina och Tomas har med sig tio hundar och alla av rasen huskies.
Det var en upplevelse utöver det vanliga, när man står där på släden och det går 15 - 20 km/h det är stjärnklart över hela himlen och det enda ljud man hör är släden som knarrrar mot snön, helt fantastisk och harmoniskt. Sen när man kommer till partier där det inte är lika slätt och kanske nerförs backe då kommer adrenalinet och spänningen fram för man måste hålla balansen och hålla koll på vad som händer. Detta var ett äventyr jag inte glömmer, rekommenderar starkt att pröva på att åka hundspann. 

Här står de, ivriga, exalterade och väntar på att få selarna på sig.


Här är släden..


Nu spänns de fast i själva hundspannet, snart bär det iväg..


Här är en livebild från turen, knäpptysta tar hundarna sig framåt och gör det de älskar..
 
Det har snart blivit ett nytt år. En nystart för många, med nya möjligheter och nya mål! Vissa sitter kanske och kluarar på sina nyårslöften. Nu är det snart dags för 2014, imorgon då smäller det! Här i Jäckvik är det en hel del folk i stugor och husvagnar, förhoppningsvis blir det mycket raketer som får lysa upp himmlen på tolvslaget med sina fina glittriga och sprakande färger. 


Hoppas att ni alla får ett riktigt gott nytt år!!