Igår snöade det upptill 10 centimeter till utöver det som kom i helgen. Det är mycket snö i år och även fast vi haft två mildväder där snön sjunkit ihop är det fortfarande 1,5 meter snö. Piteå tidningen har skrivit en artikel om påsk i Arjeplogsfjällen där det står lite om skidbacken och affärn. Startkorten till Jäckviksnappet är till försäljning och det är som vanligt mycket fina priser.
 
 
Här är 3 bilder från artikeln.
 
 
 
 
Nu har påsken börjat, solen skiner och det är minus 0.3 här uppe i skidbacken. Älgen Ärling har varit ute och besökt barn som vuxna, det har kramats i mängder. Senaste dagarna har det kommit upp emot 15 cm snö och det visar på väderprognoser att det förmodligen ska komma mer i början av veckan. Personalen på Fjällcenter planerar för aktiviteter i backen, bobrace och differensslalom ryktas det bland annat om kommande påskvecka.
 
GLAD PÅSK JÄCKVIKSVÄNNER!
 
 
Norska militärer har kommit för att spendera en helg i Jäckvik. Åkning i skidbacken och en guidad tur med skotrar, cirka 3 mil med ett stop längs vägen där de får gasa på lite extra och kör fast och sen lära sig hur man tar sig lös. De var väldigt glada och nöjda över äventyret, dagen kunde inte bli bättre heller när vädret visade sin bästa sida. Så fantastisk fin dag och imorgon skulle det bli ännu finare. Härligt!