Ljuset lyckades tränga sig igenom de tjocka molnen här på eftermiddagen så det blev lite fina färger ovanför fjällkanten. Det är inte alls kallt ute, det har legat på -4 och -5 hela dagen och väderprognoserna säger att det ska ligga mellan -7 till -11 hela helgen och det låter lovande! Kanske vi får se solen på lördag också om den lyckas ta sig över bergstoppen. Det har inte kommit någon snö idag utan det har blåst omkring några snöflingor, absolut ingen stark utan bara en lättare vind. Blir nog roligt att fara och köra skoter nu när det kommit mera snö, men risk för att ni kör fast (om ni inte kör på lederna) så se till att ni har en spade med er för att underlätta, annars är det alltid bra med lite motion!

 
Dessa bilder tog jag förra året, det är hemskt när olyckan är framme.
 Man kan läsa artikeln i piteåtidningen och norran! http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/13-arig-pojke-skadades-allvarligt-6763114-default.aspx http://norran.se/2012/03/skelleftea/8-aring-skadad-i-skoterolycka/
Kom ihåg nu att när säsongen börjar att säg aldrig aldrig, var försiktiga och ta hand om varandra! När ni tolkar efter skoter eller kälke, kör sakta för det kan vara mycket trafik och plötsligt är olyckan framme.