I Jäckvik händer allt möjligt, ingen dag är den andra lik. Idag just före lunch fick vi helt plötsligt celebert besök. Man kände igen henne men kunde inte riktigt plassera varsifrån. Var det en turist som varit inne på affärn förut?? Njaa det passade som inte in, då slog det!! Man har ju sett henne på tv flera flera gånger, det var :

Yvette Hermundstad

Allting gick väldigt fort så hann inte ta ett eget kort men här är ett från google.
Yvette och några till var nu på väg till ön Röst för att filma. Antar att det kommer handla om djur & natur för ön Röst är mest känd för sin rika population av Lunnefågel och sin produktion av torrfisk. 
Hur som helst väldigt roligt och några av kunderna som var samtidigt och handlade passade på att berätta för henne att hon gjorde ett bra jobb i tv-rutan!Här nedan på kartan ser ni vars ön ligger: 
 
 
När vattnet fryser till is regleras vattennivån i sjön och ibland drabbas vissa bryggor om man har otur, för då kan isen dra bryggan med sig så den går sönder. Det har skett i detta fall men igår åtgärdades problemet och bryggan är nu hel. Bör tilläggas att vadarbyxerna är på för att undvika Hornavans uppfriskande vatten!
 
 
Som ni ser på bilden är det inte särskilt uppiggande väder, grått och tråkigt. Vindstilla, temperaturen ligger på 13 grader och vi har ett molntätt täcke över hela Jäckvik, mycket mer ser man inte.