Fick just information om läget hemma i Jäckvik, det har kommit över 70 cm snö nu!!! 40 cm var det på morgonen men det har jobbat på bra idag! Det faller nu sakta några flingor men det har börjat avta. Temperaturen ligger på några minusgrader och det kan bli en fin helg! Både för skidåkning och för skoterkörarna och självklart alla andra! 👌👌 
I Luleå är det kaos, gårdagen var det lastbilar och bussar som korsade vägar och stoppade trafiken, folk körde fast och traktorer som skottade överallt för att hinna ikapp snön som bara vräkte ner. Idag nu på förmiddagen var det dags att bege sig hemåt, till fjällen och underbara Jäckvik där det väntar minst lika mycket snö, nu är det uppe i 40 cm och det kommer mer & mer. MEN det var lättare sagt än gjort, det var bara på med powerskorna och täckbyxorna och börja plumsa och försöka gräva fram bilen. 2 timmar och 45 minuter senare, en trött, arg, och förtvivlad tjej som kört fast x-antal gånger fick tillslut hjälp. Det kom glädjetårar när bilen äntligen rullade. Tack för hjälpen ni som jobbar åt igeln, det var just precis den där sista knuffen jag behövde för att komma lös! NU styr jag hem! 
Trevlig helg och lycka till med skottningen! Att köra skoter är verkligen roligt, särskilt när det blir mer och mer snö. Denna skotertur gjordes för lite mer än en vecka sen och det har kommit mer av det vita guldet sedan dess!