Fast det fortfarande blåser är solen framme. Idag är det också så pass hård vind att skidliften inte heller idag kan öppna, vi får hoppas att vinden ger med sig snart, det är inge trevligt när det är så här. Annars är det plusgrader utomhus, ligger på 5+ just nu, trädtopparna vajar fram och tillbaka och man hör skoterförare som gasar på sjön.

Nu när det var mildt ett tag är det stor risk för takras. Har ni något som står på sidan eller snett under ett tak är det nog smart att flytta det för snön är tung och det kan lätt ha sönder något om det inte är nog hållbart. Sen är det så att när det smält mycket och det har droppat vatten, har det under natten frysit och det i sin tur gör vägarna och all mark väldigt hal. Redan idag fick jag höra att en här i Jäckvik har brytit armen när man varit ute och så halkat till. Var försiktiga!
 

Just nu är det kolonnkörning pågrund av hårt väder över gränsen. Även här i Jäckvik blåser det, skidbacken håller stängt idag för det är lite för hårda vindar uppe på fjället. Enligt väderprognoserna skulle det avta till imorgon!

Om man bortser från att det blåser så är vädret fint, +4 grader och solen ser man ovanför bergskammen.