Säger bara en sak - MUMS!
 
 
Det passerar bil, efter husbil efter lastbil och däremellan kommer det någon motorcykel. Vissa är väldigt duktiga på att hålla den rätta hastigheten genom byn MEN allt för många är inte det och dem som sticker ut är för det mesta lastbilarna. 1 av 3 visar respekt genom att sänka farten när man rider med häst på vägen men inte majoriteten, tycker det är riktigt dåligt. Lastbilarna är inte precis små, de lever om en hel del och när de kommer i en hejdundrande fart på 70 väg susande förbi tycker man ändå att det borde ringa någon liten klocka? Icket...
Det ska inte heller vara någon skillnad om man rider, går, cyklar eller springer m.m efter vägen. Som trafikant ska du visa respekt och inte köra som en blådåre. Skulle polisen stå mitt i byn hade det nog bli en och annan fortkörningsbot utskriven iallafall.
 
Annars då? 
 
Jo dagen började med ett tjockt dimm täcke över hela himlen. Långt såg man inte, det var disigt och en 15 grader ungefär. Allt eftersom timmarna gick sprack det upp och det har varit en riktigt härlig dag. 24 grader och solen har värmt skönt.
 
 
Vi fick några riktiga sommardagar under den gågna veckan, helt underbart och riktigt varmt har vi haft det, upp emot 27 grader. Härligt!
Men idag ser det ut som det fina vädret är på en annan plats, det åskade och mullrade hur länge som helst igår, det slutade som aldrig. Åskan var nära och så for det några kilometer bort sen kom det lite närmre igen. Det spöregnade, slutade och sen spöregn igen och klockan 7 for strömmen... Tack och lov så var det inte det vanliga 3 timmars utan ungefär en 1 timma. 
Måndag idag och en ny vecka, just nu är det 16 grader varmt utomhus, blåser lite grand, himlen är grå och det är mulet.
 
Ha en trevlig vecka!